Jarmark pětadvacítky

   Nuže, Vánoce jsou zase tu!  Do toku všedních dnů vstupuje krátká pohádka. Tak hezká, že nemůže být lží. Obrysy světa se budou na chvíli zdát měkčí.  Srdce lidí se stanou přístupnějšími.  Říkáváme, že není čas. Nežijeme trochu zbrkle?

   Během dopoledne rodiče nahlédli pod pokličku výuky ve třídách a zavzpomínali na svá školní léta. Někteří se zapojili do práce se svými dětmi. Na výuku a paní učitelky se přišli podívat i budoucí prvňáčkové se svými rodiči.

   Vánoční jarmark, který nás popostrčil k těm nejkrásnějším dnům,  je za námi.  Na jeho přípravě se podíleli všichni společně  -  žáci i učitelé.  Vyrábělo se,  peklo,  nacvičovalo,  organizovalo,  možná trochu zbytečně panikařilo a dostavila se i tréma.

   Jistě budete souhlasit se mnou. Akce se opravdu povedla!  Vaše děti - naši žáci, se stali herci,  zpěváky a prodavači,  učitelé průvodci rodičů,  kteří si mohli prohlédnout naši školu. Vystoupení 1. - 9.  tříd běžela téměř nepřetržitě celé odpoledne. Výrobky byly krásné,  vystoupení zdařilá,  děti pyšné a šťastné. Co víc si přát?

Fotogaleire

   Děkujeme vám všem,  kteří jste se  na nás přišli  podívat a zakoupili si výrobky žáků naší školy. Celková suma činí 10663,- Kč. Částka 8000,-Kč bude použita na nákup knih do nové knihovny a částku 2663,-Kč věnujeme útulku týraných koní v Miřkově u Horšovského Týna.

   Do blížících se vánočních příprav  přejeme pohodu, klid a domácí jarmareční štěstí.

 

vytisknout stránku
Oficiální informační server města Plzně

eAmadeo

RSS

25. základní škola
Chválenická 17, 326 00 Plzeň
Telefon: 378 028 470, Fax: 378 028 486,
E-mail: skola@zs25.plzen-edu.cz

© 2024 25. ZŠ Chválenická
Prohlášení o přístupnosti
Design by SITMP